Stranieri

Lucescu a luat foc după eșecul cu Groznîi: "E uluitor cum arbitrul nu a văzut un dublu henț în careu"

Witsel (stânga) a avut trei mari ocazii ieri, dar n-a înscris la Groznîi

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 7th of November 2016 12:00

Mircea Lucescu l-a acuzat pe "centralul" moscovit Karasev după primul eșec al lui Zenit din acest campionat. Grozav, 72 de minute la Terek. Torje, nici rezervă.

Lucescu era singurul neînvins în Rusia. Până ieri, când a pierdut în bârlogul lui Ramzan Kadârov, la Groznîi. Dictatorul cecen, în trening și cu căciula trasă pe ochi, sărea fericit în lojă la sfârșitul meciului. Terek câștigase cu 2-1.

"Karasev a ignorat și faultul asupra lui Javi Garcia la golul doi"
În iarbă, antrenorul lui Zenit era furios. Mai târziu, la conferință, a protestat: "E uluitor cum arbitrul nu a văzut un dublu henț în careul gazdelor". Acuza faza din minutul 54. La un corner, jucătorii săi au cerut penalty, dar Serghei Karasev n-a fluierat nimic.

Le-a făcut semn să continue, mingea a ajuns la Witsel, care a tras în portar din 3 metri. O mare ocazie ratată la 1-2 de belgian, care ar fi putut să egaleze și mai târziu (74). Mingea șutată de el a lovit ambele bare!

Antrenorul i-a mai reproșat ceva "centralului" moscovit: "Karasev a ignorat și faultul asupra lui Javi Garcia la al doilea gol al lui Terek".

La 3 puncte de Spartak

Zenit a dominat prima jumătate de oră, a și deschis scorul (Mak, 10). Apărarea l-a trădat însă din nou pe Luce. Două erori colective în apărare și, în 4 minute (34-38), albanezul Balaj a întors scorul. 2-1 pentru Terek. Iar Zenit e la 3 puncte în spatele liderului Spartak.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.