Liga 1

Hagi l-a scos țap ispășitor pe Brandan, după 0-2 cu Steaua: "Nu accept aşa ceva!"

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 06 noiembrie 2016

Gică Hagi s-a declarat extrem de dezamăgit de greşeala făcută de Brandan în minutul 16 al meciului cu Steaua (0-2), când fundaşul l-a faultat pe Adi Popa în careu.

Centralul George Găman a dictat penalty (detalii AICI), iar Boldrin a deschis scorul, după un început de meci excelent al echipei antrenate de Hagi.

"A fost penalty la Brandan! Nu se poate să faci aşa o greşeală când eşti jucător cu experienţă, la 33 de ani. Un jucător cu experienţă îl foloseşti când te ajută. Dacă nu, la ce bun? E o greşeală enormă, e un cadou dat unei echipe mari.

Steaua a avut parte de un cadou astăzi, sunt foarte supărat şi i-am comunicat asta. Nu accept aşa ceva de la jucătorii cu experienţă. Nu are voie la meciuri de acest gen să facă asemenea greşeli", a spus antrenorul Viitorului la TV Dolce Sport.

Hagi a motivat schimbarea rapidă a lui Stoica. Acesta a intrat la pauză în locul lui Gabi Iancu, dar a fost înlocuit după mai puţin de jumătate de oră de joc.

"Pe Stoica l-am schimbat că nu a dat randament, i-am dat o şansă, dar a pierdut toate mingile", a adăugat Gheorghe Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.