Liga 1

EXCLUSIV Superlovitura pe care Mutu o plănuiește în secret! Dinamo vrea un jucător trecut pe la Juventus, Atletico și Fiorentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 07 noiembrie 2016

Adrian Mutu și-a propus să se folosească de cunoștiințele pe care le are în Italia pentru a o întări pe Dinamo.

update 11:30

Adrian Mutu confirmă intenția de a-l transfera pe Ruben Olivera:

"El a jucat cu mine la Juventus. Am vorbit cu el, dar momentan nu am luat nicio decizie. Mi-aș dori mult să vină și să ne ajute până la sfârșitul sezonului", a declarat Mutu.

Știrea inițială:

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor scrie că Dinamo e interesată de serviciile uruguayanului Ruben Olivera, mijlocaș de 33 de ani liber de contract, fost la Juventus, Atletico și Fiorentina.

Un număr 10 veritabil, uruguayanul Ruben Olivera, 33 de ani, în prezent liber de contract.

Mijlocașul ofensiv are 12 goluri și 11 assist-uri în prima ligă peninsulară în 124 de meciuri, la care se adaugă 6 goluri și 2 pase decisive în 69 de partide în Serie A. Cu Juventus Torino, cu care a fost și campion, a evoluat de 8 ori și-n grupele Champions League.

Olivera este liber după un sezon bun la Latina Calcio în Serie B. N-a mai continuat acolo, dorind altceva mai bun decât să se lupte pentru menținerea în a doua divizie italiană, doar că planurile sale nu s-au materializat.

150.000 €este cota lui Ruben Olivera, potrivit transfermarkt.de 

Toate detaliile despre posibilul transfer le poți citi în ediția de azi a Gazetei Sporturilor și pe platforma Gazeta Digitală.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.