Campionate

O nouă polemică la nivel înalt! Balotelli nu-i vede pe Messi sau Ronaldo câștigători ai "Balonului de Aur" » "Să fim corecți, eu i l-aș da lui"

foto> reuters

Articol de George Titus Albulescu  —  marţi, 08 noiembrie 2016

Mario Balotelli și-a exprimat sprijinul pentru Luis Suarez în cursa pentru decernarea trofeului ”Balonul de Aur”, în detrimentul lui Lionel Messi și a lui Cristiano Ronaldo.

Italianul consideră că acest trio este favorit să primească premiul acordat de ”France Football”, dar susține că uruguayanul îl merită în acest an, ținând cont de faptul că el a fost cel mai prolific marcator din Europa, primind ”Gheata de Aur” pentru cele 40 de goluri înscrise în tricoul lui Barcelona.

”Ballon d’Or” a cunoscut dominația lui Messi și Ronaldo, începând din 2008, de când argentinianul a cucerit trofeul de cinci ori, iar portughezul la trei ediții. Prestigiosa distincție a fost decernată între 2010 și 2015 împreună de către publicația franceză și FIFA, pe baza unui parteneriat, care însă s-a încheiat în acest an.

Într-un interviu acordat canalului de televiziune TF1, Balotelli și-a exprimat părerea privind premiul din 2016. ”Cristiano, Messi sau Suarez vor câștiga. Dar, pentru a fi corecți, eu i l-aș da lui Suarez”.

Italianul, 26 de ani, și-a relansat cariera la Nice, după evoluțiile sale mai slabe de la Milan și Liverpool, din ultimii ani. El a avut un start extraordinar în Ligue 1, înscriind 6 goluri în tot atâtea partide.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.