Liga 1

Încă o pierdere grea pentru Pandurii: "Nu putem vorbi de performanță"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 08 noiembrie 2016

Echipa din Târgu Jiu va suferi o nouă pierdere importată: președintele Narcis Răducan a fost demis de magistraţii de la Judecătoria Târgu Jiu, după ce numirea sa în funcție fusese contestată în decembrie anul trecut, fiind considerată ilegală.

Conform pandurul.ro, judecătorii au constatat că Răducan nu putea fi membru în CA, implicit preşedinte, deoarece nu reprezenta niciun membru fondator, aşa cum prevede statutul.

Narcis Răducan ar putea fi obligat să returneze salariul de 8.500 de euro primit lunar timp de un an şi jumătate, plus alte prime și bonusuri încasate în perioada petrecută la Târgu Jiu. 

"Situația critică nu a fost depășită și nu poate fi depășită prea curând. Sunt îngrijorat, pentru că nu cred că se va mai depăși vreodată. Jucătorii vin pe rând că vor să-și rezilieze contractele. Chiar dacă vor mai rămâne unii jucători, nu putem să mai vorbim despre performanță.

Eu am propus o reziliere amiabilă, pentru că motivul pentru care am venit la Pandurii, acela de a face performanță, a devenit imposibil", a declarat Narcis Răducan la TV Dolce Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.