Liga 1

EXCLUSIV Răspunsul dat de Carlos Fernandes când a fost întrebat ce ar face dacă s-ar întâlni acum cu Gigi Becali! Mesaj pentru fanii Stelei și MM Stoica

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 09 noiembrie 2016

 La aproape 37 de ani, fostul portar al roș-albaștrilor nu s-a retras din activitate. Joacă în Angola și are planuri foarte mari pentru viitor. El rememorează clipele petrecute în România și dezvăluie în ce relații a rămas cu MM Stoica și fanii Stelei. 

- Cum ai reacționa dacă te-ai întâlni acum cu Becali, i-ai întinde mâna?
- Desigur! În primul rând, eu încă îl respect. Chiar mi-aș dori să-l cunosc mai mult. Și mi-aș dori să-l întreb ce i-a trecut prin cap când a spus acele lucruri despre mine și dacă acum își dă seama ce impact și repercusiuni au avut cuvintele sale în viața mea.

-⁠ Ai un mesaj pentru fanii Stelei?
- Chiar voiam să-ți zic asta. Le mulțumesc pentru dragostea și grija pe care încă mi-o poartă. Ceea ce am trăit la Steaua nu se poate compara cu nimic, iar dacă într-o zi mă voi întoarce la București, aș vrea să le zic "mulțumesc" (Carlos a pronunțat cuvântul în limba română) personal. Datorită lor astăzi încă mă mai uit la partidele Stelei și sunt nostalgic.

- Ce relație ai avut cu Mihai Stoica?
- Foarte, foarte bună! Ne leagă o prietenie care va dura pentru totdeauna. Nu numai cu el, ci și cu Valeriu Argăseală.

Carlos Fernandes era una dintre țintele preferate ale patronului Stelei, care a spus chiar că dă el 100.000 de euro numai să-l scape cineva de acest jucător. Gafele și evoluțiile modeste în meciuri cheie îl enervaseră pe patronul Stelei. 

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.