CM 2018

Mărturie din cantonament a unei vedete a Olandei: "S-au dus vremurile când eram o forță"

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Stefan Octavian Vasilescu  —  miercuri, 09 noiembrie 2016

Wesley Sneijder (32 de ani) a recunoscut că naționala Olandei nu mai are anvergura din trecut și a spus lucrurilor pe nume.

"Este adevărat că nu mai mergem la stadion știind că vom câștiga, întrebându-ne doar care va fi scorul final. Acele vremuri au trecut.

Îmi lipsesc foarte mult acele zile. Actuala echipă are calitate și este capabilă să ajungă la cel mai înalt nivel. Problema este că ne confrutăm cu foarte multe accidentări, lucru care mă scoate din sărite".

Sneijder a făcut aceste declarații în catonamentul echipei naționale de la Noordwijk. Actualmente căpitan al batavilor, mijlocașul lui Galatasaray recunoaște că finala Cupei Mondiale pierdută în 2010 la Johannesburg contra Spaniei (0-1) a însemnat începutul declinului pentru naționala Olandei. Înaintea finalei, Olanda avea 25 de meciuri consecutive fără înfrângere.

După ce a ratat Campioantul European din Franța, "Portocala Mecanică" ar putea lipsi și de la Mondialul din 2018 organizat de Rusia. Aceasta se clasează doar pe locul 3 al grupei A, cu 4 puncte, la 3 lungimi distanță de Suedia și Franța, care împart primul loc.

sursa: metronieuws.nl

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.