Nationala

Reacție dură după ce Daum și-a dezvăluit tactica » Un fost antrenor stelist se simte păcălit: "Să îi dea un telefon lui Pițurcă, el e expert"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 09 November 2016

Basarab Panduru îl acuză pe Christoph Daum că nu impune un stil de joc ofensiv la naționala României, după cum a promis în momentul în care a preluat prima reprezentativă. 

"N-am adus un antrenor care să ne spună cum să ne apăram, că noi in ultimii ani am știut să ne apăram. Am câștigat apărându-ne, am avut cea mai bună apărare si probabil cel mai prost atac din istoria preliminariilor. Pițurcă știa mai bine decât Daum ce trebuie să facă într-un meci cu Polonia. Dacă vrea sa joace pe apărare, trebuie să îi dea un telefon lui Pițurcă, el e expert în apărare.

Daca ne întoarcem la jocul ăla, nu știu dacă am câștigat ceva. După Campionatul European toată lumea a fost surprinsă că Daum știa tot despre naționala României. Spunea după EURO că România trebuie să atace și când se apără. Să revii acum la stilul Pițurcă, asta nu mi se pare în regulă", a spus Panduru la TV Dolce Sport.

  • România-Polonia se joacă vineri, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, în direct pe TVR 1 și live-TEXT pe GSP.ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.