Liga 1

EXCLUSIV Timișoara riscă să piardă încă 3 puncte + Moment penibil petrecut ieri: un jucător important a plătit motorina autocarului

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 10 noiembrie 2016

Timișoara riscă să piardă alte trei puncte dacă nu plătește o datorie de 100.000 de euro către Pedro Henrique (atacant / 25 de ani) până la finele acestui an.

Bănățenii au mai fost penalizați înainte de startul sezonului cu 14 puncte tot din cauza problemelor financiare, astfel că au pornit pe minus. În acest moment, ACS Poli ocupă ultimul loc, cu 0 puncte.

Jucătorii susțin că situația de la echipă a devenit dramatică și că șefii sunt de negăsit, mai ales că săptămâna asta li s-a promit plata unor salarii restante. Totodată, ei se plâng că n-au bani de chirii și riscă să fie dați afară din locuințe.

Momentul cel mai penibil s-a petrecut ieri, când ACS Poli Timișoara a avut un amical. Bănățenii au fost nevoiți să se deplaseze cu autocarul, însă n-au avut bani de motorină. Salvarea a venit de la un jucător important, care a plătit carburantul și astfel s-a putut face deplasarea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.