Nationala

Cornel Dinu nu iartă nimic! "Dragoș Grigore joacă într-un campionat de cămile!" » Doi fotbaliști care n-ar fi trebuit să lipsească de la lot

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 10 noiembrie 2016

Cornel Dinu este de părere că "doar un miracol" îi poate ajuta pe tricolori să obțină trei puncte contra Poloniei și îl ironizează pe căpitanul naționalei, Dragoș Grigore.

"Nu e o echipă, e o combinație între cedarea Basarabiei și întoarcerea armelor. Cred că doar un miracol ne poate ajuta să obținem un rezultat pozitiv. Dacă jucăm de 10 ori cu ei, la ora actuală, cred că ne bat de 8 ori, facem un egal și câștigăm o dată.

Dacă Dragoș Grigore, care joacă undeva într-un campionat de cămile, a ajuns căpitanul echipei naționale, am mari rezerve. E imposibil ca Grigore, care e un jucător modest, alături de Chiricheș, amândoi lenți, să blocheze zidul polonezilor", a spus Cornel Dinu la TV Digi Sport.

Acesta nu a ratat ocazia de a-l taxa pe selecționerul Christoph Daum pentru faptul că i-a lăsat în afara lotului pe Bogdan Vătăjelu și Gabi Tamaș.

"Acest torționar al fotbalului care e pus la conducerea Federației Române a spus că ar mai colabora 10 ani cu Daum. Rămâne un bun antrenor de club, cum a fost în Bundesliga, dar selecționer e altceva.

Tamaș nu trebuia să lipsească din această distribuție, indiferent de ce se mai discută despre el. Ar trebui judecat după ce face pe teren. Am văzut că merge pe la meciuri și asta e de apreciat, dar mulți vin, puțini pricep. Vătăjelu e cel mai bun fundaș stânga din țară și ar fi trebuit să se joace cu el", a completat Dinu.

  • România - Polonia este vineri, de la 21:45, în direct la TVR și liveTEXT pe GSP.Ro.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.