Nationala

Pancu se aștepta la altceva de la Daum: "De ani buni știm doar să ne apărăm" » Ce spune de Stanciu

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 11 November 2016

Daniel Pancu crede că naționala va adopta o tactică mult prea defensivă în meciul din această seară cu Polonia și crede că prezența lui Stanciu în teren nu permite utilizarea a doi atacanți.

"Sunt convins că va fi o echipă scurtă, care nu va da multe spații, pentru că au un jucător care poate specula orice jumătate de ocazie: Lewandowski. Cred că ne vom baza pe un joc mai mult de contraatac. Echipa națională a României știe de ani buni să se apere. În atac suferim, dar este și normal, când vii cu 7-8 sau 9 jucători sub linia mingii", a declarat Pancu, la TV Digi Sport.

"În momentul de față e o problemă, pentru că nu ai unde să-l încadrezi pe Stanciu. Din punct de vedere defensiv consider că nu poate să facă faza prea bine și Daum este obligat să joace în sistemul acesta. România are atacanți în momentul de față și ar putea juca oricând cu doi atacanți cel puțin in meciurile de acasă, indiferent de adversar. Intervine problema celui mai bine cotat jucător", a mai spus Pancu pentru sursa citată.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 3 MECIURI:

1.Muntenegru, 7 puncte
2.Polonia, 7 puncte
3.România, 5 puncte
4.Danemarca, 3 puncte
5.Kazahstan, 2 puncte
6.Armenia, 0 puncte

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România- Polonia se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe TVR1 și live-TEXT pe GSP.ro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.