Campionate

Ronaldo s-a hotărât pe cine va vota antrenorul anului: "E mai greu decât ce a făcut Zidane"

Foto: Guliver / Getty Images

Articol de Sebastian Popescu  —  vineri, 11 noiembrie 2016

Cristiano Ronaldo a anunțat că îl va vota pe selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, drept antrenorul anului în ancheta FIFA, în defavoare lui Zinedine Zidane, antrenorul său de la Real Madrid.

Fernando Santos a reușit să aducă Portugaliei primul titlu european din istorie, în această vară, iar atacantul lusitan spune că acest lucru este mai greu de realizat decât cucerirea trofeului Champions League cu Real.

"Evident, cei doi antrenori ai mei au făcut o treabă foarte bună, atât Zinedine Zidane cât și Fernando Santos. Acum, părerea mea este că e mult mai dificil să câștigi Campionatul European cu Portugalia, primul din istorie. Zidane a făcut o treabă fantastică, dar trebuie să favorizez pe unul dintre ei și acela este Santos. Votul meu nu se bazează pe relația mea cu ei, deoarece cu amâandoi este fantastică. Cred că și ei ar face la fel dacă ar fi în poziția mea," a mărturisit Cristiano Ronaldo.

Portugalia lui Fernando Santos și a lui Cristiano Ronaldo s-a impus în finala Euro 2016 în fața țării gazdă, Franța, cu scorul de 1-0, după un gol marcat de Eder în prelungiri.

Zidane a preluat-o pe Real Madrid în ianuarie, după concedierea lui Rafa Benitez și a reușit să aducă trofeul Champions League pe Santiago Bernabeu, în timp ce în campionat a terminat pe locul secund, la un punct în spatele Barcelonei.

Gala The Best FIFA Football Awards va avea loc pe 9 ianuarie, la Zurich.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.