Nationala

Pe cine vede Sânmărtean principalul pericol din naționala lui Daum: "De la el aștept momentul de magie care să ne descătușeze"

FOTO: Alex Nicodim

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 11 noiembrie 2016

Absent din lotul naționalei de la venirea lui Daum, Lucian Sânmărtean vede în Nicolae Stanciu principalul pericol al României în meciul din această seară cu Polonia. 

"Îmi pare rău că nu sunt în lot, dar așa sunt deciziile celor care conduc echipa, eu mă aliniez. Consider că lotul care e acum poate avea rezultate formidabile. Îmi doresc ca Stanciu să facă o partidă mare. L-am avut coleg și îl apreciez foarte mult. Poate face diferența într-un grup tânăr, bun, de la el așteptăm momentul de magie și de inspirație care să ne descătușeze.

E un meci extrem de greu. Trebuie să ne închidem foarte bine, cred că vom face un joc de așteptare și vom căuta un moment de inspirație care să ne bucure pe toți. Nu e cazul să ne «aruncăm», Polonia are jucători experimentați și valoroși", a declarat Sânmărtean la TV Sport ro.

În vârstă de 36 ani, Sânmărtean a bifat 21 meciuri în tricoul primei reprezentative, fiind prezent și la Europeanul din această vară, unde a fost utilizat doar o repriză în meciul cu Albania. 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 3 MECIURI:

1.Muntenegru, 7 puncte
2.Polonia, 7 puncte
3.România, 5 puncte
4.Danemarca, 3 puncte
5.Kazahstan, 2 puncte
6.Armenia, 0 puncte

Urmează să se joace: 11 noiembrie: Armenia- Muntenegru, Danemarca- Kazahstan, România- Polonia, 26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca,
10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia, 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan; 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia,  8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

România- Polonia se joacă în această seară, pe Arena Națională, de la ora 21:45, în direct pe TVR și live-TEXT pe GSP.ro 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.