Nationala

Florin Andone s-a speriat de arsenalul ultrașilor români: "Foarte urât din partea suporterilor"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Florin Andone a vorbit despre meciul cu Polonia, 0-3, și i-a criticat pe fanii care au dat cu petarde în teren.

"Mă așteptam la un meci foarte dificil, dar sincer m-a surprins acest rezultat. Îi felicit, adevărul e că au fost mai buni, dar 0-3 mi se pare un rezultat destul de mare.

În repriza a doua am stat puțin pe ei, am pus presiune, am încercat să înscriem repede pentru 1-1, dar nu s-a putut. Mergem mai departe, mai sunt șase meciuri și încercăm să obținem calificarea.

Trebuie să avem încredere în noi, trebuie să continuăm. E greu, pentru că nu era în calculele noaste să obținem un rezultat atât de negativ în seara asta. Trebuie să ținem capul sus și să jucăm cu mai multă dăruire.

Lumea are dreptul să ceară orice. Noi nu ar trebui să băgăm în seamă astfel de lucruri. Noi suntem alături de domnul Christoph Daum, să îl susținem. Au fost mai mulți antrenori înaintea domnului Christoph Daum și lucrurile nu au mers atât de bine. Nu este vina lui, este vina noastră.

Foarte urât din partea suporterilor că au aruncat cu petarde. Nu trebuie să facă lucruri din astea. Trebuie să fie alături de noi.

Dar nu s-a rupt ritmul la faza aia. Adevărul e că au fost mai buni. Trebuie să acceptăm înfrângerea și să ne îmbunătățim jocul pentru a câștiga următoarele jocuri. Nu știu dacă se va juca cu sau fără spectatori", a spus Andone la TV Digi Sport.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România; 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.