Nationala

Complet depășiți » Cel mai slab om de pe teren a fost chiar căpitanul naționalei! Notele primite de tricolori în urma prestației cu Polonia

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2016

România a pierdut categoric duelul de ieri cu Polonia, scor 0-3, iar diferența de pe tabelă este confirmată și de prestațiile extrem de modeste ale fotbaliștilor antrenați de Christoph Daum.

Cel mai slab om de pe teren a fost chiar căpitanul tricolorilor, Dragoș Grigore, notat cu nota 2 de Gazetă, iar colegul său din centrul defensivei, Vlad Chiricheș, a primit nota 3. 

Tot nota 3 au primit-o și Hoban, înlocuit la pauză de Prepeliță, Adi Popa, schimbat și el la pauză cu Florin Andone, dar și Bogdan Stancu.

Din tabăra remarcaților au făcut parte marcatorii golurilor, Grosicki și Lewandowski, ambii notați cu 8.

 

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.