Nationala

Pe prima pagină, dar nu la fotbal » Scenele cu petarda care explodează lângă Lewandowski au făcut înconjurul presei străine

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2016

La aproximativ zece minute după pauză, Robert Lewandowski a fost protagonistul unui incident nefericit, când o petardă aruncată din tribune a explodat chiar lângă el.

Imaginile cu polonezul prăbușindu-se pe gazon au apărut în marile publicații sportive din Anglia, Germania, Spania, Franța și chiar din Statele Unite.

Ziarul polonez Przeglad Sportowy a titrat pe prima pagină "Petarda!", alături de o imagine cu bucuria lui Lewandowski după unul dintre cele două goluri marcate.

The Guardian: "Meciul a fost întrerupt pentru un minut la finalul primei reprize după ce fanii au aruncat torțe și fumigene pe teren. Scenele urâte au continuat și la începutul reprizei a doua când Lewandowski a căzut pe gazon, dar a scăpat cu bine deși o petardă aruncată de suporterii gazdelor a aterizat lângă el." 

Mirror: "Robert Lewandowski a scăpat la limită de o accidentare după ce o petardă a explodat în timpul meciului dintre România și Polonia."

The Telegraph: "O petardă a fost aruncată pe teren, în timp ce fotbalistul de 28 de ani încerca să organizeze apărarea Poloniei, și a explodat la doar câțiva metri de atacant. Lewandowski a căzut ținându-se cu mâinile de cap în timp ce coechipierii săi s-au grăbit să îl ajute."

BBC Sport: "Fotbalistul lui Bayern Munchen nu a fost rănit dar a părut afectat după incidentul din începutul reprizei secunde, care a oprit partida pentru mai multe minute. Meciul din București a mai fost întrerupt timp de un minut și la finalul primei reprize, când fanii au aruncat torțe și fumigene pe teren."

Bild: "Întâi lovit de petardă, apoi autorul unei "duble": în timpul succesului obținut de echipa sa cu 3-0 în București, un obiect pirotehnic a explodat la doar câțiva metri de starul lui Bayern. Lewandowski a căzut la pământ după incident, dar după întrerupere a continuat să joace și a marcat de două ori."

Kicker: "Răspunsul lui Lewandowski la petardă: «dublă!» 

Sport1: "Robert Lewandowski a fost aproape de a fi lovit de un obiect pirotehnic aruncat în timpul meciului de calificare cu România. Dar atacantul lui Bayern nu s-a lăsat doborât de asta."

Le Parisien: "Starul polonez Lewandowski, prăbușit după explozia unei petarde"

Marca: "Lewandowski a fost protagonistul unui incident nefericit și a avut de suferit din cauza unei petarde explodate pe timpul partidei România-Polonia, care s-a disputat pe Arena Națională."

Fox Sports: "Meciul dintre România și Polonia a fost întrerupt după ce o petardă aruncată din tribune a căzut în apropierea atacantului Robert Lewandowski. După ce meciul a fost oprit, Lewandowski și-a revenit și a marcat de două ori."

CLASAMENTUL GRUPEI E după 4 meciuri:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.