Nationala

FRF și Jandarmeria au dormit pe ei la România - Polonia! GSP.ro anunțase de 3 săptămâni că fanii Rapidului vor crea probleme

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 November 2016

România a pierdut cu 3-0 în fața Poloniei, într-un meci în care fanii "tricolorilor" au creat multe probleme și au aruncat cu torțe în teren. Meciul a fost aproape să fie oprit.

În minutul 42, galeria Rapidului a afișat un banner ”Rapid nu moare!” și a fost aplaudată de tot stadionul. Câteva secunde mai târziu, giuleștenii au aruncat cu torțe în teren, iar arbitrul a oprit partida pentru un minut.

FRF și jandarmeria au fost prevenite

GSP.ro a anunțat încă din 19 octombrie că fanii Rapidului pregătesc un megaprotest la meciul cu Polonia. Potrivit surselor GSP, a avut loc o întâlnire între liderii de galerie ai Rapidului, iar acolo s-a decis să se vină în mod organizat în număr foarte mare la meciul cu Polonia.

Protestul rapidiștilor a fost împotriva șefilor FRF și LPF și a venit ca urmare a deciziilor nevaforabile luate contra Rapidului.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegr

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.