Nationala

Patru fani au ajuns la spital după incidentele de ieri » Doi români, un suedez și un polonez au avut de suferit

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Polonia a învins România, 3-0, într-un meci extrem de tensionat din preliminariile CM 2018.

Înaintea și în timpul meciului fanii s-au bătut între ei, iar patru fani, dintre care doi români, un polonez şi un suedez, au ajuns la a spitalele Floreasca şi "Sfântul Pantelimon". Doi pentru că erau în stare de ebrietate, unul avea un traumatism la o mână după ce a căzut şi altul pentru că a fost lovit în cap cu un scaun, anunță news.ro.

Cei 4 au primit îngrijiri medicale și niciunul dintre ei nu a rămas internat.

La Spitalul de Urgenţă Floreasca a ajuns un polonez care era în stare de ebrietate: "Era în stare de ebrietate şi nu puteam purta un dialog cu el pentru că vorbea numai în poloneză. Bărbatul nu a vrut să rămână la spital, a cerut să plece, semnând în acest sens", a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt.

La Spitalul "Sfântul Pantelimon" a ajuns suedezul, înainte de meci, și cei doi fani români. "Cetăţeanul suedez era în stare de ebrietate. Ar fi vrut să vadă meciul, dar era greu în acea stare, aşa că nu a mai putut pleca decât după ce şi-a revenit, când meciul se terminase.

Unul dintre români ei a alunecat şi a ajuns la spital cu traumatism la mână. Al doilea a fost lovit cu un scaun în cap. Niciunul nu a rămas internat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului"Sfântul Pantelimon", dr. Fiorela Mitoiu, pentru sursa citată.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.