Nationala

Atac virulent la adresa președintelui FRF: "Calitatea lui Burleanu e de doctor în securitate"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 12 November 2016

Nu doar Christoph Daum e luat la țintă pentru umilința în fața Poloniei, scor 0-3, ci și Răzvan Burleanu, care a fost făcut praf de fostul mare arbitru Adrian Porumboiu.

"Răbdarea cred că s-a epuizat cu domnul Daum. O prestaţie lamentabilă. A înțeles cineva ceva din meciul de aseară? Daum să ne dea o lecţie de demnitate şi să ne arate că dacă echipa nu joacă, nu are o idee tactică, totul e egal cu zero, să plece.

Burleanu are o singură calitate, e doctor în securitate, că a făcut şi el doctoratul. Putea măcar să organizeze meciul să nu se întâmple incidente cu petarde şi fumigene", a declarat Adrian Porumboiu la TV Sport ro.

Fostul arbitru a vorbit și despre o eventuală preluare a șefiei Federației de către Gică Popescu.

"Îl ştiţi pe Uli Hoeness? A fost în închisoare pentru evaziune fiscală şi apoi a revenit. E la Bayern, în club. Stau şi mă întreb de ce să i se interzică lui Gică Popescu să candideze? De ce să îl vedem Pe Boniek (n.r. preşedintele Federaţiei din Polonia) coborând din tribună să discute cu antrenorul şi stafful tehnic, iar la noi să fie un maimuţoi, care vine şi ne da explicaţii de oglinzi... E jenant, e penibil", a adăugat Porumboiu.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.