Nationala

HARABABURĂ nemțească! 4 decizii ale lui Daum care i-au bulversat complet pe jucători + comparație incredibilă cu Pițurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 12 noiembrie 2016

Eșecul suferit cu Polonia, 0-3, a iritat lumea fotbalului românesc nu atât prin rezultat, cât prin maniera jenantă în care s-a prezentat echipa contra lui Lewandowski.

Gazeta de duminică publică 4 decizii bizare prin care selecționerul Daum i-a bulversat pe tricolori!

  1. Haos generalizat cu Muntenegru: Selecţionerul a creat primul moment de stupoare chiar în debutul campaniei, când a introdus pe teren o formaţie stranie contra Muntenegrului, la Cluj. Săpunaru a evoluat la închidere, un post nefamiliar și nemulat pe calităţile fundașului Astrei, iar lui Bicfalvi i-a rezervat un rol nedefinibil în linia de mijloc!
  2. Selecții bizare: Daum a surprins în mod constant prin felul în care a alcătuit lotul pentru primele patru partide din preliminarii. I-a evitat pe Tamaș, pe Vătăjelu și pe Niţă, cu toate că stoperul Stelei și fundașul stânga al Craiovei arată evoluţii consistente în campionatul intern, iar goal-keeperul Stelei traversează o perioadă excelentă.

Alte două decizii bizare sunt în Gazeta Sporturilor de astăzi, care poate fi downloadată de pe platforma Gazeta Digitală.

Iată și alte subiecte interesante:

// Steaua, amintirea numărul 1 a Regelui! Care sunt cele mai importante meciuri care i-au marcat cariera
// Câini de legendă! Cum arată organigrama clubului din Ștefan cel Mare
// Cine este Alin Hălmăgean, românul din UFC care face una dintre cele mai importante meserii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.