CM 2018

VIDEO Eriksenzațional » Decarul Danemarcei e noul om de gol al scandinavilor: 6 goluri în 6 meciuri!

Christian Eriksen (numărul 10) are 12 goluri în 66 de meciuri pentru Danemarca

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday 13th of November 2016 12:00

Primejdie pentru "tricolori": decarul Eriksen e noul om de gol al scandinavilor. 6 goluri în ultimele 6 meciuri jucate în 6 luni, câte marcase în precedenții 6 ani la "națională".

Martie. Nu e o lună bună când joci acasă în fața danezilor. Pe 29 martie 2003, la un gen de fotbal pe plajă jucat pe Stadionul Național, scandinavii ne-au bătut măr. 5-2! Pe 26 martie 2017, vikingii se întorc la București. În același loc: Național Arena, ridicată după demolarea vechiului 23 August.

VIDEO: Vezi AICI golurile lui Eriksen!

Încă o veste rea pentru "tricolori". Roș-albii au un playmaker de mare calitate, vital în crearea jocului, dar și la finalizare. Și ce gol a înscris Christian Eriksen vineri! În minutul 90+2, decarul a sechestrat o minge la mijlocul terenului, lansându-se spre careu.

Trei kazahi i-au ieșit în cale, dar i-a păcălit cu mișcările lui înșelătoare, înainte să descopere crevasa din poartă și să șuteze exact pe acel spațiu.

Era a doua sa reușită vineri. Mijlocașul lui Tottenham s-a eliberat o dată cu sosirea noului selecționer, marcând 6 goluri în ultimele 6 partide disputate în 6 luni, toate cu Hareide pe bancă.

Înainte, punctase tot de 6 ori în 6 ani! Morten Olsen, care era din 2000 antrenorul danezilor, s-a retras însă. A rămas cu amintirea acelui 5-2 reușit pe terenul lui Iordănescu.

"Când am văzut trei adversari în fața mea, mi-am spus: «De ce n-aș face ceva deosebit?». A ieșit golul perfect"
"Polonia s-a distanțat, trebuie să stăm cât mai aproape de ea. De acum, fără pași greșiți"
Christian Eriksen, mijlocaș Danemarca

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.