Nationala

Un oficial FRF dă vina pe jucători pentru situația naționalei: "Asta e nivelul! Cu orice selecționer o să joace la fel"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 13 noiembrie 2016

Marcel Pușcaș, vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF și director de dezvoltare, a vorbit despre situația naționalei României și spune că de vină este nivelul fotbaliștilor români.

"Rezultatele țin și de jucători. De exemplu, Barcelona nu va fi niciodată mai jos de locul 3 în Spania, indiferent de cine ar fi antrenor. Dacă Mourinho se duce la Granada nu o poate face campioană.

Indiferent de cine ar fi selecționer, jucătorii o să joace la fel. Hoban tot în spate va pasa, iar Dragoș Grigore tot nu avea un timming bun când va sări la cap. Răzvan Marin tot nu va avea viteză în joc. Acesta este nivelul fotbalului românesc.

Cred că lotul actual, cel care a fost la EURO, și-a atins maximul. Aici au contribuit și Pițurcă și Iordănescu și herr Daum. Și oricine ar veni după herr Daum va avea probleme", a spus Pușcaș la TV Digi Sport.

CLASAMENTUL GRUPEI E DUPĂ 4 MECIURI:

Echipă Puncte
1. Polonia 10
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 6
4. România 5
5. Armenia 3
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

26 martie 2017: Armenia- Kazahstan, Muntenegru- Polonia, România- Danemarca / 10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România / 1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia / 4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan / 5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia / 8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.