CM 2018

VIDEO Vinovat! Portarul albanezilor a lovit un adversar și și-a lăsat echipa în nouă oameni cu Israel, scor 0-3

Berisha, dreapta, îl provoacă pe Zahavi și va fi eliminat

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 14th of November 2016 12:00

Portarul albanez Berisha și-a lăsat echipa în nouă la 0-1, lovind cu capul un adversar, și oaspeții au profitat. În prealabil văzuse ”roșu” Djimsiti.

Într-un meci amenințat de-un atentat terorist a fost război pe teren. Mai întâi, albanezul Djimsiti l-a faultat din spate, în careu, pe Zahavi. "Roșu" direct, penalty, 0-1. Era abia minutul 17. Iar după reluare, într-o perioadă bună a amfitrionilor, și-a pierdut mințile portarul Berisha.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Același Zahavi a simulat în suprafața de pedeapsă a albanezilor, dar nu l-a păcălit pe "centralul" Deniz Aytekin. Berisha, în schimb, a vrut să-l pedepsească și l-a împuns în mod repetat cu capul. Suficient pentru ca Aytekin să-i arate cartonașul roșu și să dea penalty (55).

Selecționerul Gianni De Biasi l-a înlocuit pe golgeterul Ligii 1, Azdren Llullaku (12 goluri), cu portarul de rezervă Alban Hoxha, care a parat lovitura de la 11 metri.

Numai că în nouă, albanezii n-au rezistat. Același Hoxha a respins în picioarele lui Einbinder și de acolo balonul s-a dus în plasă (66), iar Atar a închis tabela (84).

16șuturi, 11 cadrate, au trimis israelienii spre poarta gazdelor. Un mic bombardament

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.