Nationala

Pregătește debutul unul jucător surpriză » Daum va miza pe tineri în amicalul cu Rusia

Articol de Justin Gafiuc  —  Monday 14th of November 2016 12:00

”Tricolorii” dispută mâine amicalul cu Rusia de la Groznîi, unde Daum intenționează să utilizeze și alți jucători din garda nouă a României.

"Tricolorii" vor pleca astăzi către Groznîi pentru amicalul de mâine după-amiază cu rușii (ora 18:00, Dolce Sport). Selecționerul dorește să folosească prilejul acestui joc de pregătire pentru a-i vedea la lucru inclusiv pe jucătorii care n-au intrat nici măcar pe foaia de meci cu Polonia.

În Rusia, va avea la dispoziție un lot de 21 de oameni, între care trei portari, și e de așteptat să-i ofere câteva minute inclusiv lui Cojocaru, goalkeeper-ul lui Crotone, una dintre convocările surprinzătoare ale neamțului.

În absența lui Hoban, probabil că va miza pe Nedelcu, mijlocașul Viitorului putând să devină al treilea debutant de la clubul lui Hagi în mandatul lui Daum, după Benzar și Marin, deveniți deja titulari la prima reprezentativă.

Echipa probabilă
Pantilimon - Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici - Nedelcu - Popa, Marin, Bicfalvi, Maxim - Fl. Andone

11meciuri a disputat România împotriva Rusiei, incluzând și partidele cu fosta URSS: avem în palmares patru victorii, două remize și cinci înfrângeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.