Formula 1

VRUUUM de Luminița Paul » I-a asigurat urmași » O declarație dură și diferența dintre Rosberg vs. Hamilton

Foto: motorexclusive.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 14th of November 2016 12:00

Nu cu mult timp în urmă, Bernie Ecclestone făcea o declarație dură: "Dacă Nico ar câștiga titlul, ar fi bine pentru el și pentru Mercedes, dar n-ar ajuta în mod special sportul pentru că despre el nu e nimic de scris. N-ar ajuta nici măcar în Germania. E nevoie de cineva precum Lewis".

Chiar dacă apoi a încercat să înmoaie abraziva caracterizare, ideea a rămas. Rosberg nu e spectaculos. "Singurul lucru la care mă pot gândi legat de viața mea personală este că sunt foarte, foarte fericit. Pentru că am o familie încântătoare, cu o fetiță de un an și 2 luni, care e foarte specială. Și cred că asta se transferă și în sport. Când vii cu un zâmbet pe față, se face diferența", a replicat germanul.

Între timp, Hamilton s-a ocupat de bulldogul său, Roscoe. A publicat noutăți despre el pe un cont de instagram care îi este dedicat – roscoelovescoco – și care e urmărit de aproape 100.000 de oameni.

Sub poza câinelui jucându-se cu o minge de tenis printre frunze ruginii, apărea următoarea informație: "Din cauza unor complicații, a trebuit să-l castrăm. Totuși, fiindcă este cel mai arătos bulldog, am decis să îi dau sperma la congelat ca să poată avea mai târziu propriii cățeluși. Are cel mai bun pedigree, mama și tatăl lui au fost campioni". Iată ceva despre care merită scris!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.