Liga 1

OFICIAL » Decizia în cazul colaborării dintre Narcis Răducan și Pandurii

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 November 2016

Narcis Răducan și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu Pandurii Târgu Jiu, după ce în urmă cu câteva zile a depus o cerere în acest sens la administratorul judiciar, lucru anunțat în exclusivitate de GSP.

Cele două părți au ajuns la un acord pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă, se anunță într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului.

"Azi am încheiat amiabil colaborarea cu Pandurii Târgu Jiu, printr-un acord cu Administratorul special si Administratorul judiciar. (...) Mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, acţionari, antrenori, jucători, colegi şi mai ales suporterii gorjeni! În perioada următoare voi analiza alături de familie şi voi decide ce urmează în cariera mea", a spus Narcis Răducan la despărțirea de echipă.

Situația de la gruparea gorjeană este tot mai disperată. Pentru meciul cu ACS Poli de vineri, Petre Grigoraș nu se va putea baza pe șase fotbaliști: Herea, Grecu, Munteanu, Răuță, Pleașcă și Ungurușan au refuzat să accepte diminuarea salariului  și au fost trimiși la echipa a doua.

În plus, Bunoza, Buijs, Obodo, Țucudean și Valentin Alexandru și-au anunțat intenția de a pleca de la echipă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.