Nationala

Daum, sfătuit să se reorienteze: "El e pregătit să fie lector, să pregătească antrenori, nu jucători. L-aș fi dat afară dacă eram președinte"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 14 noiembrie 2016

Fostul președinte al FRF, Mircea Sandu, a analizat situația actuală de la echipa națională și este de părere că selecționerul Christoph Daum are mai multă pregătire pentru a-i îndruma pe antrenori decât pe jucători.

"Cel mai elaborat joc îl aveam când era Pițurcă antrenor. El își cunoștea jucătorii, îi așeza foarte bine în teren, știa să pregătească meciurile. Nu cred că era înca momentul să aducem antrenor străin.

Nu-i neg calitățile lui Daum. El e foarte bine pregătit să fie lector, să pregatească antrenori, nu jucători. Asta am văzut eu. E bine pregătit, dar cariera lui de antrenor este spre apus", a declarat Mircea Sandu la TV Dolce Sport.

Fostul conducător al Federației a scos în evidență faptul că în actuala echipa națională  este haos și a oferit exemplul jucătorilor care au plecat de la lot înaintea amicalului cu Rusia.

"Ce văd azi la echipa națională este un haos, nimeni nu a anunțat că după meciul cu Polonia sunt 10 jucători liberi să plece. L-aș fi dat afară pe Daum dacă eram președinte", a adăugat Mircea Sandu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.