Nationala

Gică Popescu a criticat atitudinea tricolorilor: "Asta mă deranjează cel mai mult!" » Ce spune de o eventuală candidatură la șefia FRF

Foto: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 14 November 2016

În direct la Tribuna 0, emisiunea moderată de Ovidiu Ioanițoaia la Europa FM, Gică Popescu a declarat că principala problemă a actualilor tricolori este atitudinea afișată la echipa națională.

"Pe termen scurt nu cred că există soluții prea multe. Eu aș vedea o singură abordare: schimbarea mentalității jucătorilor și schimbarea abordării jucătorilor în momentul în care îmbracă tricoul echipei naționale. Asta mă deranjează cel mai mult, că jucătorii echipei naționale nu au atitudinea pe care ar trebui să o aibă.

Când este vorba de echipa națională, nu poți să nu ai obiectiv calificarea la turneul final. Dacă vorbim de reconstrucție, trebuie să ne uităm la echipele naționale care vin din spate: U21, U19. Dacă mă uit la aceste rezultate, nu văd cum ar putea fi reconstruită echipa națională în doi sau patru ani", a spus Gică Popescu. 

Fostul component al Generației de Aur a afirmat încă o dată că nu intenționează să mai candideze la șefia FRF și este de părere că nici Gică Hagi nu este interesat de această funcție. 

"Nu intenționez să mai candidez, e o decizie fermă. Nu că nu mi-ar plăcea, dar nu mai am motivația necesară. Sunt atât de multe lucruri de făcut încât e nevoie de o muncă titanică. Nici Gică Hagi nu cred că ar fi tentat", a adăugat Gică Popescu, la Tribuna 0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.