Media

EXCLUSIV VIDEO Atenție, politician în trafic! Tăriceanu a blocat o bandă de mers la Universitate ca să facă shopping!

Articol de Răzvan Luţac  —  marţi, 15 noiembrie 2016

Călin Popescu Tăriceanu a recidivat!

update

Într-o postare pe contul său de facebook, Călin Popescu Tăriceanu a reacționat cu privire la incidentul prezentat în exclusivitate de GSP.RO.

"Referitor la incidentul de la Universitate, as vrea sa fac urmatoarele precizari. Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor" Călin Popescu Tăriceanu

Știrea inițială:

Președintele Senatului a fost filmat de un reporter GSP în timp ce bloca o bandă de mers pentru a face cumpărături, în zona Universitate a Capitalei.

Într-o zonă foarte aglomerată, Tăriceanu și-a lăsat mașina pe poziții, blocând mașinile celorlalți cetățeni, pentru a coborî și a merge să cumpere ceva de la un magazin din apropiere! În ciuda claxoanelor venit din partea șoferilor blocați!

Politicianul apare la minutul minutul 03:15

Tăriceanu blochează intersecție Universitate from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

 

 

Tăriceanu a fost filmat în urmă cu câteva luni când a sărit coada la DRPCIV, acolo unde s-a dus să își reînnoiască carnetul de șofer.

Save

Save

Save

Save

Save

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.