Box

Floyd Mayweather îl distruge pe Conor McGregor: "Un elefant nu poate fi comparat cu niște furnici"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 noiembrie 2016

Conor McGregor l-a învins săptămâna trecută pe Eddie Alvarez și a intrat în istoria UFC, iar inevitabilele comparații cu Floyd Mayweather au apărut. Boxerul american a ținut să tranșeze pentru totdeauna acest conflict, ironizându-l pe irlandez.

"Nu am știut că McGregor este neînvins în MMA de 20 de ani și că a fost campion la 5 categorii diferite de greutate. Bănuiesc că a făcut asta din moment ce este Floyd Mayweather al MMA-ului. A câștigat el 300 de milioane de dolari într-o noapte? A câștigat 100 de milioane? Măcar 70 de milioane într-o noapte?

Sunt o legendă, o legendă în viață. Boxului i-am dăruit ani întregi de muncă. I-am dăruit sănge, transpirație și lacrimi. Cred că e timpul ca McGregor să meargă și să demonstreze ce poate. Dar niciodată nu-l comparați cu mine. Este lipsit de respect. Încă o dată, eu sunt un elefant. Un elefant nu poate fi comparat cu furnicile. Elefantul este atât de mare încât nici nu vede furnicile", a declarat Floyd Mayweather în timpul unei plimbări.

Floyd Mayweather a câștigat toate cele 49 de partide disputate în cei 20 de ani, în 26 de rânduri reușind să se impună prin KO. 

În schimb, McGregor a pierdut de 3 ori, ultima dată cu Nate Diaz, dar și-a luat revanșa la următoarea gală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.