Nationala

Mutu a dat cărțile pe față! Ce a vorbit cu Christoph Daum! I-a luat apărarea unui stelist și dă de pământ cu favoritul său: "Să nu se mai insiste atât cu el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 16 noiembrie 2016

Adrian Mutu a discutat despre înfrângerea României în fața Rusiei, scor 0-1. A discutat cu Christoph Daum și a dezvăluit ce i-a zis acestuia. 

"Daum mi s-a părut un băiat interesant, inteligent. Dar de la vorbă la faptă e mult. Am vorbit o oră, o oră și ceva. N-am legat 3 pase în jumătatea lor.

Valoarea echipei naționale nu este foarte ridicată. Jucătorii nu prea prind minute la echipele lor. Ăsta e adevărul. Și asta se vede", a zis Adrian Mutu la TV Digi Sport. 

...despre înfrângerile cu Rusia și Polonia: "Rusia și Polonia sunt peste noi. Se investesc mulți bani în Rusia. Acolo fotbalul e într-o dezvoltare. Asta nu înseamnă că e o scuză". 

...despre Tamaș: "Am vorbit cu Daum despre Tamaș. Știe că e într-o formă bună și mi-a zis că se gândește la el. I-am zis lui Daum să profite de forma lui pentru că îl poate ajuta". 

...despre Maxim și Lazăr: "Maxim e unul dintre favoriții mei. Mă așteptam să explodeze. N-a mai crescut deloc. A stagnat. I-am zis și lui Daum de ce insistă cu el și nu îl încearcă pe Lazăr. Se gândea să-l mai lase pentru că Lazăr e la primul sezon în care confirmă". 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.