Nationala

Pompiliu Popescu strigă adunarea pentru "salvarea fotbalului românesc » Ironii la adresa actualului medic al naționalei: "Să nu sângereze jucătorul ca o morsă"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 16 November 2016

Pompiliu Popescu a convocat o adunare cu mai mulți oameni de fotbal, pe care dorește să-i aducă la conducerea fotbalului românesc.  

"Nu este un secret, este un mod al nostru de a lucra, eu sunt inițiatorul acestui grup. El are ca scop salvarea fotbalului românesc prin accederea la conducerea lui. Generația de Aur este cea mai îndreptățită să preia frâiele fotbalului românesc. Burleanu nu mai există în fotbal. Mă bucur că îmi mai ridică câte o minge la fileu. Eu pot demonta oricând aceste minciuni pe care acest băiețaș le emite", a spus fostul medic al echipei naționale.

Acesta l-a ironizat pe actualul doctor al naționalei, Laurențiu Oproiu, care a fost acuzat că nu a intervenit corect în cazul acccidentării lui Dragoș Grigore din meciul contra Kazahstanului. 

"Îl învăț cum să facă o hemostază, să nu sângereze jucătorul ca o morsă. Să citească, dacă își însușește ceea ce a descris biroul de presă al federatiei", a adăugat Pompiliu Popescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.