Tragedie

De ce lui Prodan i se spunea "Tătuca" » Dezvăluiri din vestiar ale omului care l-a adus la Steaua: "Cânta la «nai» înaintea meciurilor"

Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 noiembrie 2016

Dumitru Dumitriu este unul dintre oamenii care l-au adus pe Daniel Prodan la Steaua, în 1992, de la Olimpia Satu Mare și a dezvăluit de ce fostul fotbalist era poreclit "Tătuca".

"Nu era un tip care să vrea sa fie lider, dar era un fel de sfătuitor, nu pentru că voia să fie așa, așa era firea lui. Începea să cânte ca din nai înaintea meciurilor, lua și ținea farfuria în față. Înveselea atmosfera în vestiar", a spus la TV Digi Sport fostul antrenor al Daniel Prodan la Steaua.

Fostul fundaș a ajuns la echipa din Ghencea în 1992, de la Olimpia Satu Mare, adus de Dumitru Dumitriu și Anghel Iordănescu.

"Era o persoană optimistă, mobilizatoare, avea un instinct de a detensiona orice situație pe care o aveam noi pe acolo." Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit aseară, în jurul orei 20:00, în urma unui infarct în fața televizorului. Fostul fundaș al naționalei avea 44 de ani.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.