Tragedie

UPDATE Trupul lui Daniel Prodan va fi depus mâine la Arena Națională » Unde și când va fi înmormântat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 17 noiembrie 2016

Unul dintre oamenii apropiați lui Daniel Prodan, Mircea Sandu, a declarat în această dimineață că familia fostului fotbalist încearcă să obțină autorizație pentru ca trupul acestuia să fie depus vineri la Arena Națională. 

update 15:00

Jurnalistul Dorin Chioțea anunță că ceremonia de înmormântare a lui Daniel Prodan va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la cimitirul Sfântul Ilie din Pipera, și nu la cimitirul Sfântul Nicolae, cum s-a aflat inițial.

UPDATE 14:30

Primăria Municipiului București a aprobat cererea înaintată de familia lui Didi Prodan, iar trupul neînsuflețit al fostului fotbalist va fi depus mâine la Arena Națională, în intervalul orar 09:00-18:00. Este prima oară când un astfel de demers are loc pe cel mai mare stadion al țării. 

Știre inițială:

"Familia încearcă să obțină autorizație din partea primarului Gabriela Firea pentru depunerea lui la stadionul Național mâine. El are un merit pentru construcția acelui stadion", a spus Mircea Sandu la TV Digi Sport.

În aceeași intervenție, fostul președinte al Federației Române de Fotbal a anunțat și faptul că Didi Prodan va fi înmormântat sâmbătă, în Pipera, la cimitirul Sfântul Nicolae.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit aseară, în jurul orei 20:00, în urma unui infarct. Fostul fundaș al naționalei avea 44 de ani.

Citește și:

Daniel Prodan a murit în urma unui infarct, la 44 de ani » Apar primele reacții: "Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă"

Mesajele cluburilor Steaua și Atletico Madrid, echipele unde Didi Prodan a scris istorie » Noi reacții ale unor foști și actuali fotbaliști

5 repere din viața lui Daniel Prodan » Steaua, națională, accidentări, management și conflict violent cu Burleanu

VIDEO Vestea că Daniel Prodan a decedat i-a tulburat și pe spanioli » Cele mai tari ziare din Spania au făcut un top al golurilor marcate de fundașul român

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.