Campionate

VIDEO Pariul lui Mourinho » Portughezul vrea să-l aducă la United pe noul Drogba

foto: reuters

Articol de Andrei Pospai  —  joi, 17 noiembrie 2016

Presa din Anglia anunță astăzi interesul lui Jose Mourinho pentru atacantul de 20 de ani al lui Celtic, Moussa Dembele. United e la concurență cu alte mari forțe din Anglia pentru semnătura fotbalistului "furat" de scoțieni din liga secundă engleză. 

Puțini sunt fotbaliștii providențiali care pot întoarce singuri soarta un meci, iar Drogba a fost unul dintre ei. Ivorianul a fost decisiv în memorabila finală UCL din 2012, împotriva lui Bayern Munchen, când a trimis meciul în prelungiri cu 5 minute înainte de final. Chelsea câștiga, atunci, prima Cupă a Ligii Campionilor din istorie. 

Astăzi, când Drogba nu mai este prezent decât în cărțile de istorie ale fotbalului mondial, Mourinho îi caută "sosia". Alesul pare a fi Moussa Dembélé (20 de ani), un fotbalist al cărui spirit de sacrificiu este pe placul lui "The Only One" și care și-a arătat deja clasa la Celtic.

Aflat într-un moment greu cu Manchester United, cu care se află pe locul 6 în Premier League, Mourinho își dorește o scânteie care să aprindă jocul echipei sale, atât de mult criticat în ultima perioadă.

Cotat pe site-urile de specialitate la numai 3 milioane de euro, Dembele va fi cu siguranță evaluat la o sumă mult mai mare de Celtic, mai ales după reușitele spectaculoase din acest sezon al Ligii Campionilor. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.