Cupa Ligii

EXCLUSIV Alibec, discuții aprinse cu fanii: "Mi-am riscat sănătatea pentru voi, iar voi așa reacționați?" » Reacție pentru GSP.RO + comentariu dur al lui Șumudică!

FOTO: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 18 noiembrie 2016

Denis Alibec s-a contrat cu fanii la finalul meciului cu Dinamo. Acesta a fost taxat de mai multe ori în timpul partidei de suporteri, mai ales după ce Dinamo a trecut în avantaj, 3-2. 

În ultimele 5-6 minute acesta s-a mutat pe partea dreaptă, spre fanii de la Tribuna a II-a, și a început un duel la distanță.

Aceștia l-au înjurat non stop, iar Alibec a ținut să le amintească de meciurile cu Steaua și West Ham, care au adus succese importante echipei giurgiuvene. 

După meci Alibec a venit spre ei și le-a cerut socoteală. Nervoși din cauza rezultatului fanii au continuat să-l înjure, moment în care Denis a decis să închidă discuțiile și să plece supărat la vestiare. 

"Nu mi se pare normal să ajung să fiu înjurat de fanii de la Giurgiu. Eu mi-am dat viața pentru echipa asta, mi-am riscat sănătatea și am făcut tot ce am putut pentru a câștiga trofee importante.

Nu vreau să le aduc anumite meciuri în discuție, pentru că și colegii mei m-au ajutat, dar au uitat prea ușor ce am făcut aici. Îți spun sincer că dacă aș putea nu aș mai juca la Giurgiu, în fața lor. Îi mulțumesc lui Mister că mi-a luat apărarea, el știe cât de mult contează pentru mine părerea suporterilor", a zis Alibec pentru GSP.RO. 

Reporterul GSP.RO l-a întrebat pe Șumudică la conferința de presă despre evenimentul de la final:

"A fost stupefiat de reacția publicului de aici, care l-a huiduit. Să-și aducă aminte că Alibec a marcat o grămadă de goluri aici, a pus umărul serios la câștigarea campionatului și grație reușitelor sale au văzut oamenii ăștia West Ham și FC Copenahaga, echipă de Champions League.

Până acum ei vedeau doar Dunărea Giurgiu cu echipe de Liga a 2-a. Ce să mai zic! Ăștia-ș oamenii, nu ne merită! Îmi pare rău de domnul primar și cei care fac totul pentru ca această echipă să aibă condiții. Publicul giurgiuvean nu merită această echipă", a răspuns Șumudică. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.