Cupa Ligii

Suspendare GIGANTICĂ după Astra - Dinamo » Comisia de Disciplină nu a iertat pe nimeni

+1 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 November 2016

După meciul Astra - Dinamo, 2-5, din Cupa Ligii, Comisia de Disciplină a luat decizii radicale și a dictat supendări dure.

Fabricio, fundașul brazilian al Astrei, a primit 6 etape de suspendare, un record în acest an. După faultul făcut în careu, fundașul s-a contrat cu arbitrul Mircea Bîrsan și a părut că vrea să îi de o lovitură cu capul. În plus, jucătorul Astrei a primit și 6.000 de lei amendă.

În plus, Vali Lazăr a primit două etape de suspendare, după faultul dur asupra lui Lovin. Tot două etape a primit și Viorel Nicoară. Cei doi au fost amendați cu câte 3.000 de lei.

"În baza art. 63.1.b + 63.2.4 din RD, se sancționează jucătorul Lazăr Valentin (FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru două jocuri și se penalizează cu suma de 3.000 lei; În baza art. 63.1.b + 63.2.4 din RD,  se sancționează jucătorul Nicoară Viorel  (FC Astra) cu suspendare pentru două jocuri și se penalizează cu suma de 3.000 lei;

În baza art. 55 din RD, se sancționează jucătorul Dornellas Fabricio Silva (FC Astra) cu suspendare pentru șase jocuri și o penalitate sportivă de 6.000 lei.

" LPF.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.