Liga 1

Meciul cu Steaua i-a fost fatal! Hagi a dat afară un jucător de bază

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 18 November 2016

Viitorul a anunțat astăzi că a ajuns la un acord privind rezilierea contractului cu mijlocașul Pablo Brandan (33 de ani).

Decizia i-a aparținut lui Hagi și a venit în urma meciului dezastruos pe care Brandan l-a făcut în etapa trecută împotriva Stelei, scor 2-0.

Argentinianul a comis un penalty din care roș-albaștrii au deschis scorul, iar în minutul 34 Hagi l-a schimbat, iar Brandan a plecat de la stadion. A văzut restul meciului de la cafenea de pe Bulevardul Decebal.

Când antrenorul Viitorului a aflat cele făcute de Brandan s-a enervat foarte tare și a decis să rezilieze contractul cu fotbalistul argentinian, care în trecut a îmbrăcat și tricoul roș-albastru.

"FC Viitorul şi Pablo Brandan au convenit încetarea raporturilor contractuale. Rezilierea s-a produs pe cale amiabilă, astfel că Brandan se desparte FC Viitorul după ce a evoluat în 14 partide în Liga I pentru constănţeni. FC Viitorul îi mulţumeşte lui Pablo Brandan pentru colaborare şi îi urează mult succes în carieră", anunţă site-ul oficial al grupării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.