Stranieri

Hagi, mesaj pentru Galatasaray: ”Mai câștigați un trofeu european când mă întorc eu”

Hagi a dat 49 de goluri și 37 de assisturi în 114 meciuri la Galata, pe care a antrenat-o în 24 de partide în sezonul 2010-'11

Articol de Daniel Nanu  —  Saturday 19th of November 2016 12:00

Hagi le-a spus turcilor că au un potențial enorm: ”Eu nu mă pot autopropune, nu pot zice Galatasaray. Azi mă simt ca antrenor la fel cum eram când jucam acolo. Gata să înving”.

Gică Hagi a prefațat pentru "Goal Türkiye" marele șoc al Istanbulului de mâine, amintindu-și cum a marcat pentru Galatasaray, în 1999.

"O lovitură liberă din dreapta, executată în vinclu. Un gol important, memorabil, cu atât mai mult cu cât era în derbyul cu Fenerbahce, iar în poartă se afla marele Rustu. Golurile mari au reprezentat una din calitățile mele", a povestit, râzând, "Regele".

El nu exclude a doua revenire la Cim Bom: "Nu mă pot autopropune. Nu pot spune Galatasaray, însă vreau să mă întorc într-o bună zi. Pentru potențialul enorm al fotbalului turcesc și atmosfera extraordinară de pe stadioane. Azi mă simt ca antrenor la fel cum eram când jucam acolo. Gata să înving. Cineva din conducerea clubului a zis cândva că Hagi e jumătate român, jumătate turc".

Gică a dezvăluit că cel mai dificil adversar de la Fener a fost mijlocașul ghanez Samuel Johnson, "mereu greu de depășit", dar cel mai bun a fost Alex, "foarte inteligent, vedea jocul la perfecție".

"La derbyuri e o atmosferă incredibilă, doar în Argentina mai vezi așa ceva. Pe mine mă mobiliza mereu, deși era una ostilă nouă. Simțeam că dau totul și pentru fani"
Gică Hagi, fost jucător al Galatei 1996-2001

10trofee a cucerit Hagi ca jucător la Galata, 4 titluri, 2 Cupe și 2 Supercupe ale Turciei, o Cupă UEFA și o Supercupă a Europei. Ca antrenor are o Cupă a Turciei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.