Liga 1

Ionuț Popa face un apel disperat către președintele României: "Îi cer să ne ajute!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 18 noiembrie 2016

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, a făcu egal cu Pandurii (2-2) și a obținut primul punct în clasament cu formația bănățeană, aceasta plecând cu un handicap de 14 puncte la începutul sezonului din cauza problemelor financiare.

Problemele financiare prin care trece echipa sa l-au făcut pe Popa să apeleze la președintele României: "Sper ca domnul președinte Iohannis să aprobe o lege bună pentru sport. Îi cer să facă și pentru sport ceva. Nu e normal ca sportul românesc să fie în această situație".

Ionuț Popa a glumit apoi pe seama elevilor săi după ce Antal a reușit o dublă cu capul de lângă fundașii centrali ai Timișoarei.

"Pandurii are echipă bună. Dacă mă întâlneam acum cu Antal l-aș fi altoit pentru că a avut tupeu să sară la cap de lângă fundașii mei centrali. Asta e! I-am certat destul pe ai mei la pauză. Nu mai zic nimic", a declarat Popa la TV Dolce Sport.

"Nu e vina noastră că până acum am fost pe 0. Trebuie să privim partea bună a paharului. De azi încolo trebuie să facem mai multe puncte. Sunt sigur că dacă eram puțin mai atenți puteam să luăm toate cele trei puncte. Dar să nu-i neglijăm pe cei de la Pandurii care au fotbaliști buni precum Sânmărtean, Antal, Voiculeț. Să-i felicităm pentru că pot juca în aceste condiții grele din România. Eu cred că meritam să luăm toate cele trei puncte" Cătălin Straton

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.