Europa League

Manchester United, pusă într-o situație delicată: "Vom anula biletele și vă vom rambursa în totalitate banii"

foto: Guliver/GettyImages

Articol de Andrei Pospai  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Manchester United le va returna fanilor ruși banii pe biletele vândute cu ocazia meciului cu ucrainenii de la Zorya Lugansk din Europa League, după ce autoritățile ucrainene le-au recomandat britanicilor să nu-și asume niciun risc în privința suporterilor care ar fi trebuit să vină din Rusia la partida care se va disputa joi, la Odessa.

Situația politică din Ucraina i-a determinat pe oficialii echipei engleze să anuleze biletele trimise ultrașilor ruși ai echipei.

Conform uatoday.tv, oficialii lui Manchester au trimis o notificare prin sms în limba rusă fiecărui suporter, în care își motivează decizia:

"Din cauza situației politice actuale și din cauza unor posibile probleme legate de siguranța dumneavoastră, autoritățile din țara gazdă ne-a recomandat să nu vă mai trimitem biletele de meci. Prin urmare, vom anula biletele și vă vom rambursa în totalitate banii cheltuiți în termen de cinci zile".

Englezii, care beneficiază de un fan-club foarte puternic în Rusia, fuseseră de acord să pună la dispoziție câteva sute de tichete pentru suporterii veniți de la Moscova.

În 2014, Alexey Yakovlev, un astronaut rus, a luat cu el steagul lui Manchester United timp de 169 de zile în spațiu, fapt care a dus la apropierea relațiilor dintre MU și fanii acesteia din zona ex-sovietică.

8.000a de oameni și-au pierdut viața, conform estimărilor, în conflictul din Ucraina


În meciul-tur, Munchester United a învins cu 1-0 (gol Ibrahimovici) și se află pe locul 3 în grupa B cu 6 puncte, după Fenerbahce și Feyenoord, care au acumulat câte 7 puncte. Zorya are numai 2 puncte și este pe ultimul loc.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.