Campionate

Antrenorul acuzat de Balotelli i-a dat răspunsul atacantului italian

foto: reuters

Articol de Alexandru Pavel  —  sâmbătă, 19 noiembrie 2016

Brendan Rodgers îi dă dreptate lui Mario Balotelli, care a declarat că managerul nord-irlandez a fost ”cel mai prost din cariera sa”.

Probabil că are dreptate. Pur și simplu nu am putut stabili o conexiune cu Mario. A venit foarte târziu la echipă. Este un mare talent, pe teren încearcă mereu să fie cel mai bun”, a afirmat cel care l-a pregătit pe Balotelli în sezonul 2014-2015 la Liverpool.

Managerul din Irlanda de Nord nu a părut supărat de declarațiile fostului său elev, pe care l-a lăudat: ”Dacă ar reuși să îmbine intensitatea cu talentul său, ar fi unul dintre cei mai buni din lume. Sper că acum și-a găsit clubul de care avea nevoie”.

Atacantul italian a fost transferat în 2014 la Liverpool, pregătită în acel moment de Brendan Rodgers, ca înlocuitor pentru Luis Suarez, plecat la Barcelona.

Balotelli, adus pentru 16 milioane de lire sterline, nu s-a adaptat la formația engleză, reușind doar un gol în Premier League înainte să fie trimis înapoi la AC Milan, împrumut.

Brendan Rodgers o pregătește în acest moment pe Celtic, în timp ce Balotelli a ajuns în Franța, la Nice, unde pare că și-a regăsit forma de altădată, marcând șase goluri în Ligue 1 și aducându-și echipa pe primul loc în clasament.

sursa: thesun.co.uk

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.