Liga 1

Reghe a "mitraliat" un jucător la conferința de presă: "Joci bine la națională, dar aici e altceva! Trebuie să fie o lecție"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 noiembrie 2016

După înfrângerea în fața Chiajnei, 0-1, Laurențiu Reghecampf a fost extrem de critic cu jucătorii săi.

La conferința de presă de după meci, antrenorul Stelei a continuat să îl critice dur pe Alin Toșca, cel pe care l-a schimbat după 31 de minute.

"Toșca trebuie să știe că este jucătorul echipei Steaua și că este căpitanul de rezervă. Este un jucător foarte important pentru noi, dar când faci asemenea greșeli, trebuie să îți dea de gândit. Steaua înseamnă altceva. Trebuie să ai responsabilitate și trebuie să te concentrezi. Joci 90 de minute la echipa națională și o faci bine, dar când intri și joci la Steaua, trebuie să ai altă reacție.

Este o lecție pentru toți jucătorii. Trebuie să te pregătești foarte bine, să fii concentrat, iar când intri pe teren trebuie să joci foarte bine. Dacă nu, trebuie să stai pe banca. Nu mă interesează dacă este căpitan sau nu. Pe mine mă interesează ca Alin Toșca să joace foarte bine pentru că are calitățile necesare", a spus Reghe la conferința de presă.

Citește și: Tensiuni la Steaua » Un jucător și-a ignorat complet antrenorul și colegii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.