Liga 1

MM Stoica, dat de gol de Gigi Becali » Oficialul Stelei și-a dat seama că a greșit grav: "A zis că așa ceva nu a văzut niciodată"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 20 noiembrie 2016

Adus ca să fie golgeterul echipei, Bojan Golubovici a dezmăgit la Steaua și a marcat un sigur gol, în meciul 1-1 cu FC Zurich.

Atacantul nu a fost în lot pentru meciul contra Chiajnei, 0-1, iar Gigi Becali a dezvăluit că și Mihai Stoica, cel care l-a adus la Steaua pe bosniac, este dezamăgit de cum se pregătește atacantul.

"Am vorbit cu MM Stoica și mi-a zis că este extrem de slab la antrenamente. Mi-a zis «nu am văzut niciodată la așa ceva». Asta mi-a zis MM.

Oricum noi îl aducem pe Alibec la iarnă. Și mai aducem un atacant, dar nu vreau să mai dau detalii. Că încă nu a intrat în ultimele 6 luni de contract și nu vreau să vorbesc", a spus Becali la TV Sport Ro.

"Golubovici a stat o săptămână cu o șurubelniță imensă în cap, elevator îi spune. Îi ieșeau din cap 15 centimetri de unealtă. Lumea contestă valoarea lui și lipsa golurilor. Nu mă interesează ca Golubovici să dea gol, mă interesează să avem rezultate" Mihai Stoica, pe 27 septembrie, la TV Dolce Sport

Citește și: Becali, tranșant în cazul lui Toșca: "El nu are valoare! I-am zis lui Reghe să nu se mai întâmple asta"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.