Stranieri

VIDEO România - Polonia, versiunea Anderlecht » Chipciu centrează, Stanciu luftează, Teodorczyk marchează

Chipciu, în centru, și Teodorczyk (stânga) au fost singurii de la Anderlecht care au convins ieri

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 21st of November 2016 12:00

Alex a stat la originea ambelor goluri ale polonezului, dar a ieșit accidentat. Nicolae, și el înlocuit, la pauză, a fost iarăși doar Nicușor.

Antrenorul lui Anderlecht, Rene Weiler, îl avertizase deja pe Stanciu: "Creditul lui e pe sfârșite. Vreau să fiu corect cu ceilalți jucători. Și ei merită atenția mea".

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

L-a titularizat ieri, cu Zulte-Waregem, la fel ca și pe Alex Chipciu. Însă la pauză l-a înlocuit după o nouă evoluție modestă, prinsă cel mai bine în faza golului prin care violeții au egalat liderul la unu.

Polonezul cu golurile

În minutul 14, Chipciu l-a văzut pe colegul său român bine plasat în careu și i-a centrat ca la carte. Dar Nicolae a fost din nou Nicușor și, încercând să reia în plasă, doar a "bărbierit" mingea. Un luft de care a profitat polonezul Teodorczyk, pentru a-i arăta cum se înscrie: 1-1.

Ghinion

Din bocancul aceluiași Chipciu a plecat și golul doi al violeților. Aflat în careu, Alex i-a pasat scurt lui Teodorczyk, iar adversarul nostru în preliminariile CM 2018 a lovit din nou: 1-2 (30). Ghinionul ex-stelistului: în minutul 43 s-a accidentat și a trebuit să fie înlocuit.

Varză de Bruxelles

La reluare, nici Stanciu n-a mai ieșit de la vestiar. Dar înlocuitorii românilor n-au fost mai buni. În două minute (47, 49), Anderlecht a încasat două goluri și până la final nu și-a mai revenit: 2-3.

"Înlocuirea lui Stanciu a fost una tactică. Am vrut să am mai mult control la mijlocul terenului"
Rene Weiler, antrenor Anderlecht

5assist-uri și un gol a reușit Chipciu la Anderlecht în 11 meciuri de campionat

0goluri, 2 assist-uri, are Stanciu la violeți în 10 apariții în campionatul belgian

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.