Liga 1

EXCLUSIV Trei indicii care dovedesc faptul că Reghecampf și jucătorii Stelei sunt în conflict

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 noiembrie 2016

Înfrângerea cu Chiajna a aprins fitilul butoiului cu pulbere pe care stă de ceva vreme atmosfera din interiorului clubului roş-albastru. 

Jucătorii nu mai sunt prieteni cu Laurențiu Reghecampf. Antrenorul e acuzat din interior că îşi umileşte elevii prin modul în care le vorbeşte. 

Mai multe detalii puteți citi din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor, la chioșcuri sau online - AICI

ALTE TREI INDICII CĂ REGHE ŞI JUCĂTORII NU SE MAI ÎNŢELEG

1. Toşca n-a vrut să dea mâna cu el
În minutul 31 al meciului cu Chiajna, Reghecampf l-a scos pe Toşca. Antrenorul a decis această mutare după ce i-a reproşat prestaţia de până în acel moment. Toşca a ieşit din teren, antrenorul i-a întins mâna, însă stoperul a trecut pe lângă tehnician, nici nu s-a uitat la el şi a şi evitat să-l atingă pe Reghe, retrăgându-şi braţul stâng în momentul în care s-a apropiat de antrenor. Nu e primul jucător care are o astfel de reacţie, la fel a procedat şi Aganovici, etapa trecută, când a fost scos la 25 de minute după ce fusese introdus, în startul reprizei secunde. "Nu sunt un copil de 18 ani ca să-ţi baţi joc de mine", i-a spus atunci croatul lui Reghecampf.

2. S-a abandonat ritualul de la final
Încă din primul mandat, Reghecampf a implementat o regulă de la care nu s-a abătut niciodată şi despre care a spus că e menită să ţină vestiarul unit. La finalul fiecărui joc, indiferent de rezultat, jucătorii, antrenorii, dar şi celelalte persoane din staff şi din conducere, care stau pe bancă, se strâng la centrul terenului, unde Reghe ţine un speech de câteva zeci de secunde. După înfrângerea cu Chiajna, nu doar că nu a mai avut loc acest lucru, dar Reghecampf a plecat imediat la vestiar după ce arbitrul a fluierat finalul partidei.

3. I-a criticat doar pe cei care nu sunt reprezentaţi de Ana
După eşecul cu Chiajna, Reghecampf a admis că "am făcut un meci extrem de slab", însă de rostit a rostit doar nume ale unor jucători sau s-a referit la fotbalişti care nu sunt reprezentaţi de soţia sa, Anamaria Prodan.

Alte subiecte exclusiv print:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.