Liga 1

Reghe, atacat de unde nu se aștepta » Antrenorul roș-albaștrilor este acuzat după evoluțiile modeste ale echipei: "Face o mare greșeală"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 noiembrie 2016

Emerich Ienei, antrenorul care a dus Stelei Cupa Campionilor în 1986, a vorbit despre jocul Stelei și l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf.

"La Steaua nu văd nimic lucrat în ultimii 30 de metri. Ar trebui să existe automatisme. Mijlocaşul central trebuie să ia mingea de la fundaşul central, să o trimită în partea stângă şi tot aşa. Dar la Steaua nu vedem deloc aşa ceva.

La Steaua, totul se bazează pe individualităţi. Nu există un joc colectiv de echipă, în care să se vadă traseele exersate. Toţi jucătorii încearcă să rezolve fazele individual şi se precipită.

Reghe face o greşeală foarte mare când schimbă des pozițiile jucătorilor. Nu poţi avea automatisme cât timp muţi jucătorii de pe o poziţie pe alta. Jucătorii trebuie să ştie care este poziţia lor și să aibă anumite repere.

În vremurile în care aveam marea echipă a Stelei, primul "11" era cunoscut de toată lumea. Acum nu vedem două meciuri cu aceeaşi echipă de start, iar asta este din nou o mare greşeală. Stelei îi lipseşte o echipă de start bine conturată pe care să o ştie toată lumea. La Steaua nu mai există astăzi titulari, ceea ce e greşit", a zis Emerich Ienei pentru ziare.com.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.