Liga 1

Șumudică acuză, Reghe răspunde: "Așa mi se pare normal să facem în cazul lui Alibec"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 noiembrie 2016

Laurențiu Reghecampf a ținut să îi răspundă lui Marius Șumudică, care a declarat că cei de la Steaua îl sună întruna pe Alibec pentru a-i spune să se opereze.

"Eu respect Astra și îl respect pe Șumudică. Conducătorii noștri se interesează de el și este normal. Nu-l bate nimeni la cap și nu l-a stresat nimeni. Noi îl așteptăm cu mare drag pe Alibec. Mă bucur că are evoluții foarte bune. Este important să fie sănătos și să ajungă așa cum trebuie.

Referitor la acuzele lui Șumudică, (n.r. Șumudică a spus că De Amorim și Boldrin sunt de nerecunoscut după 4 luni la Steaua), pot spune doar că e greu să aduci jucători în campionat și să fie 100% pregătiți pentru Steaua. E nevoie de răbdare. Poate sunt eu mai exigent sau poate am o altă percepție despre fotbal", a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

"Mă tot sunau cei de la Steaua să-l conving se opereze. Să o lase așa. Nu o să-l fac să se opereze niciodată. Să lase ei tatonările și telefoane. Că l-au sunat și pe el de l-au rupt. Să nu mă mai sune și pe mine. Nu fac eu jocurile altora. Îl sună de îl zăpăcesc. Ciocul mic și să vorbească de Alibec din ianuarie" Șumudică, ieri, la TV Dolce Sport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.