Liga 2

I-a impresionat » Ioan Anton a primit oferte de angajare după reportajul publicat în GSP

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Tuesday 22nd of November 2016 12:00

Materialul publicat în paginile Gazetei Sporturilor de joi, 17 noiembrie, cu Ioan Anton, fostul portar al Farului, care și-a povestit viața de film, are ecouri pozitive.

Telefonul fostului fotbalist, ajuns la 54 de ani, a început să sune la scurt timp după ce ziarul a ajuns pe tarabe.

"M-au sunat cei de la Farul să merg până la Constanța, dar și cei de aici, de la mine, din Vaslui, de la Atletico. Mi-au propus să lucrez cu ei, să-i ajut în pregătirea echipei. Sunt bucuros că m-a sunat lumea, că nu m-a uitat, acum să vedem ce se va întâmpla...", spune Anton.

Chemat special la Constanța

Acum șomer, fostul goalkeper a fost invitat, în acest week-end, la Constanța de către Adrian Petrescu, unul dintre oamenii din conducerea echipei din L4, SSC Farul Constanța.

"Îi vom trimite domnului Anton biletele pentru a ajunge de la Vaslui la Constanța. Îi vom asigura două-trei zile de cazare și masă, iar sâmbătă, de la ora 14:00, va da lovitura de începere a meciului pe care-l avem cu cei de la Sparta Techirghiol. Vom discuta cu dânsul și ne dorim să colaborăm și după acest meci", spune Petrescu.

În acest moment, SSC Farul e pe primul loc în L4, având 17 victorii din 17 meciuri.

Lumea a sărit să-l ajute

Pe lângă cele două telefoane de la echipele din Constanța și Vaslui, Anton a mai fost căutat și de alți oameni potenți financiar care și-au dorit să-l ajute. "Acum sunt șomer, ajut și eu unde e nevoie. Prestez servicii, dar e destul de greu", mai spune fostul portar al Farului, fost coleg cu Petre Grigoraș la echipa de la malul Mării.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.