Liga 1

Andone își subliniază propriile greșeli după înfrângerea cu CFR: "Nu știm să jucăm cu doi atacanți" » Cum le-a răspuns fanilor

Foto Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 21 noiembrie 2016

Ioan Andone susține că Dinamo a avut ghinion în partida pierdută în fața lui CFR Cluj (0-2) și că fotbaliștii săi nu au făcut un meci atât de rău, dar strategia cu doi atacanți a fost greșită.

"Veneam după o perioadă bună, patru victorii și un egal. Nu am intrat în joc cu concentrare. Nu am fost atenți și nu trebuie să spui că ai facut o partidă rea când pierzi 2-0, am avut multe ocazii clare de gol.

Dacă Rotariu sau Nemec erau mai inspirați, altfel era, dacă reușeam să egalăm. Nu știm să jucăm cu doi atacanți, nu suntem o echipă pregătită să joace cu doi atacanți.Eu socotesc acest meci un accident, ne-a costat și meciul cu Astra. N-are rost să comentăm arbitrajul, noi trebuia să înscriem", a spus tehnicianul dinamovist la TV Dolce Sport.

Ioan Andone le-a răspuns și suporterilor care i-au cerut din nou demisia în timpul meciului cu CFR.

"La tribuna a doua sunt destui suporteri violenți verbal, nu analizează că noi muncim și ne dorim să câștigăm", a adăugat Andone.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.